joi, 25 aprilie, 2024

Premierul Tudose “nu are pe masa” si nu intentioneaza modificarea Legii 90/2001 care ar permite persoanelor condamnate penal sa faca parte din Guvern

Distribuie:

Publicat:

Premierul Mihai Tudose “nu are pe masa” si nu intentioneaza modificarea Legii 90/2001 pentru a permite persoanelor care au fost condamnate penal sa faca parte din Guvern, au declarat miercuri, pentru Mediafax, surse apropiate sefului Executivului.

“Pe masa premierului nu exista niciun proiect de modificare a Legii 90/2001 (care interzice persoanelor care au fost condamnate penal sa fie membri ai Guvernului – n.r.). Totul va fi transparent, asa cum a si promis la Bruxelles, la intalnirea cu liderii europeni”, au declarat, pentru Mediafax, surse apropiate prim-ministrului Tudose.
Potrivit unor articole aparute in mass-media, guvernul condus de Mihai Tudose ar pregati un proiect de lege care sa abroge Legea 90/2001.
Proiectul citat in presa, cel al Codului Administrativ, a fost supus dezbaterii publice din 8 noiembrie 2016, in timpul Executivului condus de Dacian Ciolos. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img