joi, 28 martie, 2024

Premierul Tudose nu mai vrea plaje private pe litoral

Distribuie:

Publicat:

Pemierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca plajele ar trebui sa apartina tuturor, nu „cuiva care daca are un hotel in spate devine mare investitor“, iar pentru rezolvarea problemelor de pe litoral, Tudose asteapta masterplanul pe turism, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Mihai Tudose a spus, marti, ca situatia turistului care vine pe litoral, pus sa plateasca peste tot, nu a mai intalnit-o niciunde.
„Legat de plaje, recunosc ca este o tampenie imensa, din punctul meu de vedere, nu se poate asa ceva. Ar trebui sa apartina tuturor, nu cuiva care, daca are si un hotel in spate, devine el mare investitor cu doua sezlonguri si strica tot. Eu sunt convins ca domnul ministru Dobre va veni in Guvern cu acea minunata strategie a turismului romanesc (…). S-o spunem pe romaneste: parcarea e a altcuiva, trebuie sa dea 2 lei la Primarie, intra in hotel, trebuie sa dea 2 lei la hotel, pleaca pe plaja trebuie sa ia bani la el sa plateasca sezlongul. Ceea ce, iertati-ma, nu am mai intalnit pe nicaieri in lume”, a spus Mihai Tudose la Mamaia, la o intalnire pe care a avut-o, impreuna cu Liviu Dragnea, cu operatorii din turism de pe litoral.


Tudose a afirmat ca are incredere ca ministrul Mircea Dobre va elabora masterplanul si il va trece prin toate comisiile posibile.
„Toate acestea eu stiu ca domnul ministru Dobre le stie. Domnul Dobre, care este din Constanta, va trebui sa performeze, pentru ca atunci cand se va intoarce la Constanta va trebui sa dea ochii cu dumneavoastra. La cat il vad de determinat eu am incredere in domnia sa. Nu se grabeste cu acel masterplan pe turism, avand grija sa nu cumva sa uitam ceva si sa-l treaca prin toate dezbaterile posibile”, a mai spus Tudose.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img