vineri, 29 martie, 2024

PREMIILE OSCAR 2016! Iata marii castigatori ai galei

Distribuie:

Publicat:

In aceasta noapte au fost decernate premiile Oscar 2016 in cadruil unei ceremonii fastuoase. Va prezentam in continuare cum au decurs «ostilitatile».

Ora 07:02
Cel mai bun film al anului desemnat de catre Academie este Spotlight! “Speram ca acest film sa rezoneze pana la Vatican!”, au declarat producatorii sai.

Ora 06:57
Iata si Oscarul lui Leonardo DiCaprio! Actorul a fost desemnat cel mai bun actor in rol principal pentru rolul din The Revenant! Dupa discursul emotionant de multumire, Leo a tinut mortis sa aduca in discutie si problemele ecologiste care il preocupa constant.

Ora 06:52
Brie Larson, aflata in competitie cu Jennifer Lawrence, a castigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal. Iata si asteptatul Oscar pentru Room!

Ora 06:40
Ennio Morricone, castigatorul premiului pentru cea mai buna coloana sonora pentru The Hateful Eight, i-a dedicat premiul sotiei sale Maria. Aflat la cea de-a sasea nominalizare si primul Oscar din cariera, acesta a rostit un discurs scurt si emotionant in limba materna, italiana.

Cel mai bun cantec al anului a fost obtinut de Sam Smith pentru interpretarea Writing’s on the Wall din Spectre.

Alejandro Inarritu a fost desemnat cel mai bun regizor pentru al doilea an consecutiv. Inarritu castiga din nou premiul pentru cea mai buna regie, in al doilea an consecutiv. Se pare ca Birdman a fost doar un inceput pentru un lung sir de succese. Fanii The Revenant asteapta cu sufletul la gura si Oscarul lui DiCaprio!

Ora 06:25
Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj de fictiune ajunge la Benjamin Cleary si Serena Armitage pentru Stutterer. Cel mai bun film strain, Son of Saul, este si cel care aduce al doilea Oscar Ungariei; in film este distribuit si actorul clujean Levente Molnar.

Ora 06:15
Amy a castigat premiul pentru cel mai bun documentar. Asif Kapadia si James Gay-Rees au impresionat Academia cu filmul despre viata regretatei Amy Whinehouse.  Christopher Lee, Alan Rickman, David Bowie, Leonard Nimoy si Omar Sharif au fost la randul lor omagiati cu un scurt moment de reculegere in Cetatea Filmului.

Ora 05:43
Sharmeen Obaid-Chinoy castiga cel de-al doilea Oscar din cariera pentru A Girl in the River: The Price of Forgiveness, caruia Academia i-a oferit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj documentar.

Ora 05:35
Mark Rylance a castigat in fata lui Tom Hardy si a lui Christian Bale premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar. Mark pleaca acasa cu premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar, dupa ce a convins Academia cu rolul sau din Bridge of Spies.

Ora 05:20
Inside Out ia premiul pentru cea mai buna animatie a anului. Se pare ca Studiourile Pixar stau mereu in fata in Cetatea Filmului.

Ora 05:18
Bear Story a castigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj animat. Creatorii sai Gabriel Osorio si Pato Escala sunt in extaz!

Ora 05:03
Ex Machina castiga Premiul Academiei pentru cele mai bune efecte vizuale. In sfarsit, o categorie pe care n-a castigat-o Mad Max, desi a fost nominalizat!

Ora 04:53
Mad Max e pe val! A castigat deja cel de-al saselea Oscar in seara aceasta, dupa cel mai bun machiaj, cele mai bune costume si cel mai bun decor, pentru cel mai bun mixaj de sunet. Cei responsabili au inlocuit deja emotiile cu umorul. Replica memorabila: “Ii multumesc sotiei mele care sta pe locurile ieftine!”

Ora 04:49
Premiul pentru cel mai bun sunet ajunge tot la Mad Max. George Miller trebuie sa fie mandru de cele doua Oscaruri.

Ora 04:40
Premiul pentru cel mai bun montaj merge la creatorii Mad Max, iar Son of Saul castiga Oscarul pentru cel mai bun film strain al anului.

Ora 04:35
Primul Oscar pentru The Revenant! Filmul lui Inarritu a castigat premiul pentru cea mai buna imagine.

Ora 04:20
Alicia Vikander, cea mai buna actrita in rol secundar. Alicia Vikander este castigatoarea premiului pentru cel mai bun rol secundar pentru aparitia din The Danish Girl. Eddie Redmayne aproape ca a lacrimat de emotie.

Ora 03:54
Ryan Gosling si Russel Crowe anunta castigatorul pentru cel mai bun scenariu adaptat: Adam Mckay si Charles Randolph vor pleca acasa cu o statueta stralucitoare pentru The Big Short.

Ora 03:49
Charlize Theron si-a declarat dragostea fata de scriitori si scenaristi in debutul discursului sau de anuntare a nominalizatilor acestei categorii. Castigatorii sunt Tom Mccarthy si Josh Singer, pentru filmul Spotlight.

Ora 03:35
Chris Rock si-a facut aparitia pe scena cu o gluma privind rasismul Premiilor Academiei. Acesta a spus ca el insusi nu ar avea ce cauta pe covorul rosu daca lucrurile ar sta asa intr-adevar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img