vineri, 29 martie, 2024

Preparatele tale preferate, savurate pe terasa Iulius Mall Iași

Distribuie:

Publicat:

Burger suculent, kebab aromat sau ceva din bucătăria românească? Te poți delecta cu ce poftești, pe noua terasă amenajată la Iulius Mall Iași. Restaurantele din food court sunt pregătite să te surprindă prin gustul desăvârșit al preparatelor internaționale.

Plitele sunt încinse, cuptoarele pornite, iar carnea sfârâie ademenitor! Restaurantele din food court Iulius Mall Iași te așteptă cu meniuri ispititoare, pentru pauza de masă sau când ai chef de o gustare. Acum, le poți savura nu doar la pachet, ci și pe terasele exterioare special amenajate. Astfel, dacă pofta este mare și nu-i poți opune rezistență, așează-te la una dintre cele 22 de mese pregătite să-ți ofere prilejul unei experiențe culinare în aer liber și în siguranță! Zonele de terasă sunt disponibile în proximitatea Nescafe și, de curând, pe pietonalul din fața intrării principale în Iulius Mall Iași.

Cu grijă și responsabilitate, amplasarea meselor asigură distanțarea fizică, iar dezinfecția lor se realizează după fiecare client. Cum știi că este așa? Iulius Mall Iași a implementat un sistem care indică dacă suprafețele au fost igienizate, prin tăblițe interactive.

Ce mai aștepți? Mesopotamia are carnea de curcan perfect rotisată, McDonald's are rețeta pentru a te face „happy”, KFC îți garantează că vei fi „hot”, Mado îți oferă preparate orientale autentice, La Piadina te răsfață cu sandvișuri italienești, în timp ce Ospățul Zeilor îți servește masa ca la mama acasă. În continuare, te poți bucura de preparatele tale preferate și la pachet sau le poți comanda prin intermediul platformelor de livrare.

În contextul lucrărilor la infrastructura din zona Tudor Vladimirescu, dacă vii la mall cu automobilul dinspre Bucșinescu, te încurajăm să optezi pentru traseele alternative. Urmează semnalistica și ne găsești cât ai zice Iulius Mall Iași!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img