vineri, 29 martie, 2024

Presedintele CJ VASLUI il pune la zid pe Ponta : „Sa vorbesca mai putin la televizor. Ar trebui sa evitam situatia in care tot timpul dam sfaturi, dar niciodata nu le ascultam pe ale altora”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, ii recomanda lui Victor Ponta sa asculte sfatul lui Adrian Nastase de a vorbi mai putin la televizor, sustinand ca liderii social-democrati ar trebui sa evite situatia in care tot timpul dau sfaturi, dar niciodata nu le asculta pe ale altora. 
„Eu cred ca domnul Adrian Nastase i-a dat un sfat foarte bun lui Victor Ponta, spunandu-i, intrebat ce ar trebui sa faca acesti lideri pe viitor, ca ar fi mai bine sa vorbeasca mai putin la televizor. Este un sfat pe care mi l-am insusit pentru ca vine de la om cu experienta. Eu cred ca trebuie sa evitam situatia in care tot timpul dam sfaturi, dar niciodata nu le ascultam pe ale altora. Este adevarat ca unii oameni incearca, insa sa ramana la suprafata vietii publice, sa se mentina in atentia concetatenilor nostri prin niste mijloace care uneori nu sunt chiar dintre cele mai potrivite si nu au nicio legatura cu dorintele oamenilor, cu asteptarile lor si cu elementele reale”, a spus Buzatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img