vineri, 19 aprilie, 2024

Presedintele FRS, Sorin Iacoban, la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

43 de veterani ai sahului din Romania se vor intrece timp de o saptamana la Vaslui, in cadrul Finalelor Campionatului National de sah pentru veterani si veterane.  Ieri a avut loc sedinta tehnica si prima runda la sah clasic. Presedintele Clubului Sportiv “Sergentul” Vaslui, Constantin Grosu, a precizat ca prin astfel de competitii veteranii sahului romanesc sunt reactivati.

“Este o competitie importanta pentru vasluieni. Este pentru a doua oara cand Vasluiul gazduieste si organizeaza o finala de Campionat National la individual. Avem experienta necesara pentru realizarea concursului. Avem girul Federatiei, astfel incat sa avem premizele necesare pentru reusita evenimentului. Concursul va fi structurat pe patru probe: sah clasic, rapid, dezlegari si blitz. Una din aceste probe o sa o desfasuram in municipiul Husi. Este vorba despre concursul de blitz“, a spus Constantin Grosu, organizatorul competitiei.

La deschiderea competetiei au participat presedintele Federatiei Romane de Sah, Sorin Iacoban, si presedintele CJ, Dumitru Buzatu. Cei doi au oferit primele mutari din cadrul turneului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img