vineri, 29 martie, 2024

Presedintele Iohannis pleaca la Bruxelles

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni şi marţi, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care se va desfăşura la Bruxelles, context în care va pleda pentru implementarea rapidă şi unitară a certificatelor verzi digitale la nivel european, reiterând ideea ca acestea să nu afecteze exercitarea dreptului fundamental al cetăţenilor la libera circulaţie.

Principalele subiecte aflate pe agenda Consiliului European vizează coordonarea la nivelul Uniunii Europene în contextul pandemiei de COVID-19, combaterea schimbărilor climatice, relaţiile Uniunii cu Rusia şi cu Regatul Unit al Marii Britanii, informează Agerpres. 
Partidul Naţional Liberal va aniversa, luni, în judeţul Argeş, împlinirea a 146 de ani de la înfiinţare.

Ceremoniile, la care vor participa preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi reprezentanţii conducerii partidului, vor avea loc la Muzeul Naţional ''I. C. Brătianu'', din localitatea argeşeană Ştefăneşti.

Cu această ocazie, se va aduce un omagiu familiei Brătianu, prin depunerea de coroane de flori la Capela Brătienilor.

Totodată, pe platoul din faţa Vilei Florica, este programat un eveniment de aniversare a 146 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal şi de evocare a 200 de ani de la naşterea marelui om politic Ion C. Brătianu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img