vineri, 29 martie, 2024

Presedintele PMP, Eugen Tomac: ‘CNA a dovedit, astazi, ca este o institutie confiscata total de Liviu Dragnea’

Distribuie:

Publicat:

Președintele PMP, Eugen Tomac, a scris, marți, pe Facebook, cu referire la suspendarea postului Realitatea TV, că CNA a dovedit în acest fel că „este o instituție confiscată total de Liviu Dragnea”. Liderul PMP a adăugat că suspendarea postului reprezintă un atac la libertatea de exprimare.

„CNA a dovedit astăzi că este o instituție confiscată total de Liviu Dragnea. Consider că suspendarea emisiei postului Realitatea TV reprezintă un atac inacceptabil la libertatea de exprimare!”, a scris, liderul PMP, Eugen Tomac, pe Facebook.

De asemenea, și președintele PNL, Ludovic Orban a declarat că „decizia Consiliului Național al Audiovizualului de sancționare a postului Realitatea TV cu suspendarea emisiei este una vădit politică din care reiese fără dubiu faptul că această deciziei are considerente politice”

În acest context, liderul PNL a cerut CNA să revină asupra deciziei luate în legătură cu postul Realitatea TV.

Realitatea TV trebuie să-și oprească emisia obișnuită pentru 10 minute, joi, între orele 19.00 și 19.10, potrivit unei decizii luate marți de CNA, care a sancționat postul TV pentru modul în care a relatat evenimentele din timpul mitingului diasporei din 10 august 2018.

Consiliul Național al Audiovizualului a adoptat sancțiunea cu șase voturi pentru din nouă, a declarat pentru Radu Herjeu, unul dintre membrii CNA care nu au susținut decizia luată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img