miercuri, 24 aprilie, 2024

Prezenta numeroasa la festivitatile de 1 Decembrie din Husi . Copiii s-au bucurat de defilarea militarilor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Prezenta cum de multi ani de zile nu s-a mai putut intalni la ceremonia dedicata zilei de 1 Decembrie in municipiul Husi, pe aleea de langa Parcul Rodina . Prichindei înarmați cu steaguri tricolore, asteptau nerabdatori sa-i vada pe militarii din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la Dezastre) „General Gheorghe Teleman” . La 10:30, a sosit primarul Ioan Ciupilan, fiind insotit de viceprimarul Valeriu Ciupilan cat si Sergiu Boeru, consilierul personal al edilului . Parintele Miron Marcel impreuna cu alti doi preoti au oficiat slujba religioasa la sfarsitul careia toata lumea a fost binecuvantata . A urmat un moment de depunere de coroane si jerbe de flori, iar ceremonia a fost incheiata de o defilare a militarilor spre deliciul celor mici .

Au depus coroane cei din cadrul structurilor de invatamant cat si reprezentanții partidelor politice USR, PSD, PMP. Marii absenti au fost cei de la PNL care se pare ca nu obisnuiesc sa participe la astfel de evenimente publice . Si Spitalul Municipal “ Dimtrie Castroian” prin managerul Bogdan Popa a fost prezent la eveniment si a depus o coroana de flori .

Ca o noutate, in acest an la depunerile de coroane au participat si cei din deconcentratele din subordinea primariei si aici amintim Ecosalubrizare, Aquavas, Spatii Verzi .

La multi ani, ROMANIA !

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img