vineri, 29 martie, 2024

Prezentatoarea TVR Albertina Ionescu, despre despartirea de Valentin Butnaru. „Cand oamenii ajung sa nu mai aiba acelasi drum in viata”

Distribuie:

Publicat:

Albertina Ionescu a comentat despre separarea ei de prezentatorul de televiziune Valentin Butnaru. Cei doi s-au despartit anul trecut.

Albertina Ionescu, de la TVR, a format un cuplu foarte frumos cu Valentin Butnaru, de la Antena 1. Cei doi s-au separat anul trecut. Pe durata relatiei lor, Albertina Ionescu si Valentin Butnaru au fost foarte discreti in ceea ce priveste povestea lor de dragoste.

Intr-un interviu pentru okmagazine.ro, vedeta de la TVR a fost intrebata despre despartirea de Valentin Butnaru.

„Da, nu am dat curs aparitiilor in reviste, ne-am dorit foarte mult ca viata noastra privata sa fie doar a noastra. A fost dragut sa postam din cand in cand fotografii care aratau bucuria noastra. Iar la un moment dat, cand oamenii ajung sa nu mai aiba acelasi drum in viata, eu sunt de parere ca mai bine ne strangem mana, ne zambim frumos si spunem: „OK, stim clar ca nu avem acelasi drum”.

Daca am ajuns la aceasta concluzie, timpul e atat de pretios, nu ni-l da nimeni inapoi si noi trebuie sa ni-l petrecem in asa fel incat sa fim multumiti noi cu noi. Pun foarte mult pret pe asta, pentru ca, daca noi, in cuplu, nu suntem impliniti cu noi insine…”, a declarat Albertina Ionescu.

„Stiu ca pentru multi oameni este putin greu de acceptat faptul ca doua persoane care au fost impreuna pot ramane prieteni dupa ce se despart. Este posibil, mie mi s-a intamplat sa raman in relatii extraordinare cu omul cu care mi-am petrecut o parte din viata”, a adaugat ea.

„Timpul, care nu stii niciodata cat e, ca poate fi pana maine sau pana la 100 de ani si tu alegi pentru tine cum il petreci. Si este decizia noastra de a ne petrece timpul altfel. Suntem doi oameni care ne apreciem unul pe celalalt foarte mult si ne respectam mult.

Iar dupa mai multe dezbateri si dupa ce am ajuns la o concluzie de ambele parti, am luat o decizie. Si e foarte important: se numeste despartire, nu ruptura. Una e sa te rupi de cineva, alta sa te desparti. Daca te desparti de cineva, o faci frumos si lasi lucrurile sa fie in ritmul lor. Cand rupi o relatie, e dureros si e greu”, a incheiat vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img