vineri, 29 martie, 2024

Prezentatorul Mihai Morar se REVOLTA! Ce a putut sa spuna despre moartea Denisei Manelista

Distribuie:

Publicat:

Moartea cantaretei de manele a socat o tara intreaga. Tocmai cand toata lumea spera ca aceasta se va face bine, Denisa a plecat dintre noi. Cantareata a fost diagnosticata cu carcinom hepatocelular si, timp de cateva luni, a luptat cu boala cumplita, medicii facand tot ce se poate pentru a o scapa din ghearele mortii. Din pacate, nimic nu a salvat-o.

Regretata artista s-a stins din viata pe 23 iulie, la varsta de doar 27 de ani. Decesul a survenit dupa ce a intrat in stop cardio-respirator, potrivit declaratiilor facute de Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Un echipaj a ajuns in apartamentul cantaretei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic.
Potrivit Spynews, Mihai Morar, prezentatorul de la ”Rai da` buni”, a vorbit despre moartea Denisei si despre tot ce se intampla in presa. Desi a avut ocazia sa o intalneasca de putine ori, Mihai si-a dat seama ce fel de persoana este Denisa.

Prezentatorul TV este dezamagit de glumele care se fac in mediul online cu privire la moartea artistei.

”Am intalnit-o pe fata asta de doua sau trei ori. Mi s-a parut minunata, un om de bun simt. Daca ma intrebi acum sa-ti spun acum o piesa din repertoriul ei, nu as putea sa-ti spun. Absolut ingrozitor mi se pare ce s-a intamplat, mi se par absolut ingrozitoare glumele care se fac pe internet. Nu ai cum sa faci misto de moarte. Dumnzeu sa o odihneasca”, a declarat Mihai Morar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img