vineri, 19 aprilie, 2024

Primăria Sectorului 1 publică facturile achitate către Romprest

Distribuie:

Publicat:

Primăra Sectorului 1 publică, luni seară, facturile achitate către Romprest Service. Instituţia afirmă că sunt 13 facturi, emise în perioada noiembrie 2020 – mai 2021, în valoare de 23,7 de milioane de lei. Primarul Clotilde Armand a afirmat că spear ca starea de alertă să fie declarată.

”Primăria Sectorului 1 pune în premieră la dispoziţia cetăţenilor facturile achitate  de actuala administraţie către compania Romprest Service, în baza contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate. Este vorba de 13  facturi emise în perioada 16 noiembrie 2020- 25 mai 2021 pentru servicii de colectare, transport şi sortare/ tratare/depozitare deşeuri de la popuaţie şi instituţiile publice din subordinea Primăriei Sectorului 1”, a transmis, luni seară, Primăria Sector 1.

Instituţia a precizat că valoarea totală a facturilor este de 23,7 de milioane de lei

"Sunt facturi pe care noi le-am achitat de când mi-am preluat mandatul de primar ales al Sectorului 1 şi până în prezent. Cine spune altceva este clar că minte. Este pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, când primarul decide publicarea acestor documente, privind plata gunoiului menajer. Nu avem nimic de ascuns, cetăţenii trebuie să ştie unde se duc banii publici," a declarat primarul Clotilde Armand.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img