sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PRIMA LOVITURA pentru Episcopul Husilor: acuzat de relatii homosexuale, PS Corneliu nu mai are voie sa slujeasca

Distribuie:

Publicat:


Apar primele repercusini in cazul lui Corneliu Barladeanu, Episcopul Husilor, care a fost surprins intr-un filmulet XXX, in care intretine raporturi sexuale orale cu un fost elev al Seminarului Teologic din Husi. Sinodul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, care s-a intrunit in cursul zilei de vineri, 21 iulie, a hotarat ca Episcopul Husilor sa nu mai slujeasca Sfanta Liturghie si celelalte slujbe bisericesti, pana la proxima sedinta a Sfantului Sinod, cand se va aborda acest subiect, urmand ca Parintele Episcop Corneliu sa se supuna solicitarii.


„Ca rezultat al discutiilor care au avut loc, ierarhii prezenti au solicitat Episcopului Husilor sa nu mai slujeasca Sfânta Liturghie si celelalte slujbe bisericesti. Rugaciunea ierarhilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei se indreapta catre Dumnezeu pentru aflarea adevarului si implinirea Voii Sale”, au precizat reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.

”Rugaciunea ierarhilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei se indreapta catre Dumnezeu pentru aflarea adevarului si implinirea voii Sale.”, se mai arata in comunicatul Mitropoliei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img