vineri, 29 martie, 2024

Primar PSD, filmat in timp ce injura si scuipa o localnica. REACTIA PSD

Distribuie:

Publicat:

Potrivit mediafax.ro,primarul social-democrat al comunei sucevene Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a fost filmat de o localnica in timp ce era injurata si scuipata de catre edil in sediul Primariei, conducerea organizatiei judetene a PSD Suceava dezaproband comportamentul primarului.

O femeie in varsta de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, Maria Tretiag, cu handicap cardiac si locomotor, l-a filmat pe primarul PSD al comunei, Gheorghe Fron, in timp ce o injura si o scuipa cand ii cere sprijin pentru locuinta sociala repartizata de Primarie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia s-a adresat unui cotidian local si a spus ca din primavara anului trecut ea si sotul sau, Valerian Tretiag, asistent la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Sasca Mica, din comuna Cornu Luncii, au fost evacuati din cladirea fostului dispensar din comuna si au primit o locuinta sociala intr-un bloc din localitate, dar apartamentul era nelocuibil.

Ea a explicat ca a incheiat un contract cu primaria prin care urma sa li se deconteze lucrarile facute la apartament din chiria pe care urmau sa o plateasca, dar ca nu a putut recupera banii investiti in conditiile in care femeia este scutita de la plata taxelor si a chiriei aferente intrucat este incadrata cu handicap cardiac si locomotor.

 Femeia a mai spus ca pentru lucrari de reparatii in apartament a imprumutat 50.000 de lei, iar conditiile de locuit nu sunt inca bune pentru ca blocul nu este racordat la canalizare, iar acum femeia spune ca risca sa ramana fara energie electrica de la 1 noiembrie din cauza ca primarul nu a reinnoit contractul de inchiriere pentru locuinta sociala.

Ea a mai spus ca, in aceste conditii, a incercat de mai multe ori sa se adreseze primarului Gheorghe Fron, care ar fi agresat-o verbal, motiv pentru care a decis sa filmeze o astfel de discutie cu primarul pentru a prezenta modul in care se comporta primarul PSD.

 Primarul Gheorghe Fron a declarat ca exista un conflict cu respectiva familie de mai mult timp si ca a fost provocat pentru ca incidentul sa fie filmat.

Purtatorul de cuvant al PSD Suceava, Ioana Irimia, a declarat ca in acest caz este un conflict mai vechi, ajuns in instanta, dar ca dezavueza comportamentul primarului.

“Din cate am inteles, in acest caz este un conflict mai vechi, iar partile sunt in proces in instanta. Trebuie sa lasam institutiile sa-si faca datoria. Indiferent de faptul ca aici a fost vorba despre o provocare, noi dezavuam astfel de comportamente”, a spus Irimia.

sursa:mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img