vineri, 29 martie, 2024

Primaria Husi sustine Fundatia “Star of Hope”

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile husene au incheiat un parteneriat cu fundatia “Star of Hope” in vederea accesarii unei finantari in cadrul Porgramului Operational Capital Uman 2014-2020 – Axa prioritara 4: Incluziunea sociala si combaterea saraciei.

“Pentru accesarea finantarii respective, fundatia “Star of Hope” a solicitat acest parteneriat institutiei noastre. Este o conditie de eligibilitate participarea unei autoritati publice locale. Prin acest proiect se pot realiza interventii in domeniul educatiei, ocuparii fortei de munca, precum si in furnizarea de servicii sociale. Ce avem noi de castigat prin participarea in acest parteneriat ar fi reabilitarea centrului de zi, adica a localului Şcolii 5, din cartierul Corni. De asemenea, este vorba despre beneficiile pe care le vor avea persoanele defavorizate. Costurile noastre ar fi de 2% din valoarea eligibila a proiectului,” a declarat seful Biroului Managementul Proiectelor, Integrare Europeana si Relatii Internationale din cadrul Primariei Husi.

Acestia isi propun reducerea numarului persoanelor aflate in risc de saracie si excluziune sociala din comunitatile marginalizate. Avizul pentru realizarea acestui parteneriat a fost dat in sedinta din 3 august a Consiliului Local Husi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img