vineri, 19 aprilie, 2024

Primarul din Husi a recunoscut ca Buzatu este seful sau. Tatonarii, in sedinta PSD Husi

Distribuie:

Publicat:

Duminica, 13 mai, la sediul Partidului Social Democrat – Filiala Locala Husi, a avut loc o adunare generala. Au fost prezenti la aceasta intalnire cei mai de seama pesedisti din judet. Au onorat cu prezenta domnii: Dumitru Buzatu – seful PSD si actual presedinte al CJ Vaslui, Ciprian Trifan – vicepresedintele PSD Vaslui si cum ii place dumnealui sa se mai prezinte – deputatul Irinel Stativa.

Sedinta a avut drept scop prezentarea raportului de activitate al domnului Aurel Caciula – presedintele PSD Husi, cat si prezentarea generala a obiectivelor indeplinite de catre Ioan Ciupilan – primar al municipiului Husi.  De asemenea, in cadrul acestui eveniment s-a votat noul Birou Municipal Executiv,  iar aici a iesit cu circ marca Ciupilan si Buzatu.

Este stiu faptul ca, atat primarul municipiului Husi, cat si presedintele CJ Vaslui, nu au o relatie foarte buna, iar singura punte de discutie dintre cei doi este PSD care inca il mai sustine pe edilul husean. Replicile ironice au aparut dupa ce, fara voia sa, Ioan Ciupilan – primarul Husiului, s-a trezit ca va fi numit presedinte executiv, acesta refuzand categoric, ba mai mult, a luat un pix si s-a taiat de pe lista, spre uimirea tuturor, iar ca spetacolul sa fie desavarsit,  edilul husean a afirmat ca singurul sef pe care l-a avut vreodata este Dumitru Buzatu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img