vineri, 19 aprilie, 2024

Primarul Husului pierde procesul cu Catalina Popa, consiliera PNL – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Conflictul dintre consiliera locala Catalina Popa ( PNL ) si edilul Ioan Ciupilan ( PSD) s-a mutat din Consiliul Local in sala de judecata .  Consiliera liberala Catalina l-a dat in judecata pe primarul municipiului Huși, dupa ce acesta in sedinta de miercuri, 13 septembrie 2017, a jignit-o de mai multe ori . Catalina Popa a castigat procesul, iar edilul husean trebuie sa ii ofere daune morale in valoare de 3.000 de euro .  Liberala a declarat chiar de la inceputul acestui “razboi” ca va dona banii unei cauze umanitare .  

Pe fondul unei contradictii referitoare la un subiect aflat pe ordinea de zi, Catalina Popa, consiliera locala din partea PNL si Ioan Ciupilan ( PSD), primarul Husului, s-au certat ca la usa cortului, spre mirarea colegilor din CL.  Dupa ce primarul municipiului Husi a acuzat-o pe consiliera Popa Catalina ca a fost data afara de la BRD pentru ca a fost prinsa furand, aceasta i-a replicat, numindu-l pe edil „PROST". Nici cel din urma nu s-a lasat mai prejos, spunandu-i consilierei ca este o „NESIMTITA". Discutia a degenerat, cei doi aducandu-si injurii reciproce, iar la iesirea din sala de sedinta, primarul a numit-o pe consiliera Popa Catalina „ANIMALA DRACULUI".

VEZI VIDEO DE MAI JOS CU TOATA DISCUTIA. VEZI AICI FILMAREA INTREAGA ( click aici )

Vezi mai jos declaratia consilierei Catalina Popa postata pe pagina de socializare :

“Astăzi, când justiția este călcată în picioare de un grup de infractori, când cizma bolșevică apasă tot mai înverșunat pe grumazul acestei instituții fundamentale a statului de drept, a obține o hotărâre favorabilă într-o instanță din România, data împotriva unei persoane aflate pe eșichierul politic într-o poziție înaltă (locală, dar înaltă) este, pe lângă un act de dreptate, un act de curaj. Un act de curaj este și din partea celor care se încumetă să slujească adevărul, din partea celor care au acceptat să fie martori într-un proces intentat unui primar în funcție, pentru defăimare, denigrare publică și distrugerea demnității umane. Tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut în acest demers, care au dat comunicate de presă, declarații de martori sau caracterizări, atât colegi din PNL, foști colegi din BRD, cât și conducerea BRD, chiar și unui martor al pârâtului(!), le mulțumesc pentru onestitate și curaj, le mulțumesc că nu m-au abandonat, că nu s-au lăsat intimidați, le mulțumesc pentru că implicarea și sinceritatea lor a făcut ca forța argumentului să învingă argumentul forței.Le mulțumesc că mai există oameni adevărați, care nu se lasă călcați în picioare!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img