vineri, 29 martie, 2024

Primarul unei localitati din Romania, INFURIAT pe politistii care au amendat femeile de 8 martie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Primarul orasului timisean Faget i-a trimis comandantului Politiei din localitate o scrisoare in care reclama modul „golanesc” in care doi agenti rutieri au actionat in 8 martie, cand mai multe doamne care traversau strada din fata primariei prin loc nepermis au fost amendate „pe bune” de Politie. Primarul recunoaste ca poate a fost „prea acid”, dar considera ca pe fond are dreptate relateaza adevarul.ro.

Politistii din Faget i-au stricat primarului din localitate, Marcel Avram, buna dispozitie de 8 martie. Primarul s-a infuriat cand a vazut ca politistii rutieri ii amendeaza pe fagetenii care traverseaza strada din fata primariei prin loc nepermis, printre cei amendati aflandu-se si doamne, care au fost „incolonate” la intocmirea proceselor-verbale.

In urma acestei situatii, primarul i-a trimis comandantului Politiei din localitate o scrisoare in care reclama comportamentul agentilor de Politie. In trei puncte, primarul isi exprima nemultumirile, reclamand: modul de adresare al unuia dintre agenti, alinierea la coada a doamenlor care au traversat strada prin loc nepermis pentru intocmirea proceselor verbale si ignorarea soferilor care incalcau legea, calcand linia continua, chiar in timp ce pietonii erau amendati. Primarul sustine in scrisoarea trimisa sefului Politiei ca unul dintre agenti li se adresa doamnelor, chiar de ziua lor, cu „respectuoasa” formula: „Alooo, doamnaaa”. Primarul s-a aratat nemultumit si de faptul ca doamnele au fost nevoite sa astepte, chiar de ziua lor, cate 40 de minute la coada pentru a li se intocmi procesele verbale de contraventie pentru ca au trecut strada prin loc nepermis. 

Marcel Avram, care este fost profesor al liceului din localitate a reclamat si greselile gramaticale ale agentului care a intocmit unul dintre procesele-verbale de contraventie. „Sunt convins ca agentul nu a absolvit liceul din localitatea noastra pentru ca la Faget, cu ortografia sa, nu ar fi promovat nici macar clasa a V-a”, a scris primarul Fagetului. In paranteza fie spus, liceul la care a fost profesor si primarul a fost in urma cu doi ani in mijlocul unui scandal urias de fraudare a BAC-ului. Zeci de elevi au fost eliminati din examen si mai multi profesori exclusi din invatamant pentru fraudarea BAC-ului din Faget.

Contactat de „Adevarul”, primarul din Faget a declarat ca nu l-a deranjat faptul ca politistii au aplicat amenzi, ci modul in care au facut-o. 

Am facut o scrisoare in care mi-am exprimat nemultumirea fata de modul in care au efectuat o actiune chiar in data de 8 martie. Nu fata de fondul problemei, adica nu fata de scopul in sine, ci fata de modul in care au actionat. Sunt trei pucte pe care le-am amintit, care se pot verifica si de pe camere. Se vede cum si alti cetateni incalca mult mai grav decat doamnele care au trecut strada prin loc neregulamentar. M-a deranjat modul de adresare si faptul ca au facut o adevarata coada acolo. Au stat doamnele la coada cate jumatate de ora la coada sa li se aplice chiar de 8 martie. Poate am fost prea acid, dar pe fond consider ca am avut dreptate. Cred ca au fost doi angajati si o angajata de la primarie, dar nu aia era problema, ci modul in care s-a intervenit”, a declarat Marcel Avram.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img