sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primele declaratii ale Alexiei Eram, dupa ce s-a operat de urgenta! Cum se simte fiica Andreei Esca: “Abia merg…”

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu doar câteva zile, Alexia Eram își îngrijora urmăritorii de pe Instagram, după ce a declarat că trebuie să se opereze de urgență. Din fericire, a fost vorba doar despre o intervenție pentru apendicită. Vedeta a dat primele declarații după ce a ajuns acasă. 

Alexia Eram, primele declarații după operație

Fiica Andreei Esca s-a operat de apendicită în urmă cu doar câteva zile. Frumoasa șatenă a dat primele declarații despre intervenția suferită, de acasă, pentru că s-a externat de curând. Alexia a postat mai multe InstaStory-uri, în care le spune urmăritorilor faptul că nu se aștepta ca această operație să fie așa grea. De asemenea, iubita lui Mario Fresh a declara că se recuperează, dar că are dureri puternice. 

„Bună, dragii mei! După cum știți, m-am întors acasă. Îmi beau cafeaua și mă recuperez. Nu e ușor după cum credeam. Este una dintre cele mai ușoare operații, doar că fiind prima mea operație am crezut că mă operez azi, mâine plec și gata, dar de fapt nu este atât de ușor. Abia merg, mă doare, mă ține, obosesc foarte repede, dar mă recuperez”, a spus Alexia Eram la InstaStory.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img