joi, 18 aprilie, 2024

Primele declaratii ale lui Pepe dupa ce a pierdut procesul cu Oana Zavoranu:”Am invatat ca.”

Distribuie:

Publicat:

De curand, Pepe a pierdut procesul cu Oana Zavoranu, in care o acuza pe fosta sa sotie ca i-ar fi furat 60.000 de euro dintr-un seif.

In 2011, Oana Zavoranu si Pepe au divortat cu scandal, dupa ce artistul a aflat ca sotia l-a inselat cu un tanar cu aspiratii de politician, Tudor Ionescu, alias Tudy. Pe atunci, cantaretul isi acuza sotia ca i-ar fi luat 60.000 de euro dintr-un seif. Mai mult, el a dat-o in judecata, insa, dupa patru ani de procese, Oana a fost cea care a castigat procesul.

In septembrie, judecatorii au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva Oanei Zavoranu, dar Pepe a facut recurs. Marti, Oana Zavoranu a scapat definitiv de acuzatiile de furt pe care i le-a adus Pepe. Judecatorii au hotarat ca decizia procurorilor de a o declara nevinovata este una corecta. Sentinta este definitiva, iar Pepe nu o mai poate ataca.

Nu vrea sa mai auda de fosta nevasta!

In ciuda acestui fapt, Pepe nu este deloc suparat, ba mai mult, a facut declaratii surprinzatoare:”Daca am invatat ceva pe lumea asta este faptul ca justidia divina este cea care conteaza, nu cea de pe pamant. Nu vreau sa mai vorbesc despre trecut, tot ceea ce conteaza este prezentul. Sunt fericit, am o familie frumoasa, pe plan profesional nu imi vad capul de treaba si nu stiu cum sa ma mai impart. Eu si familia mea sa fim sanatosi, restul nu mai conteaza”, a declarat Pepe, pentru CANCAN.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img