vineri, 19 aprilie, 2024

Primele declaratii ale primarului Mihai Chirica dupa sedinta BPJ. Edilul infirma in continuare zvonurile ca va negocia cu alt partid – VIDEO EXCLUSIV

Distribuie:

Publicat:

Liderii organizatiei judetene a PSD Iasi au decis sa convoace o sedinta a Biroului Permanent Judetean (BPJ) pentru ziua de vineri, 9 februarie, la ora 12.00. Sedinta ar fi trebuit sa aiba loc ieri (joi, 8 februarie – n.r.), insa a fost amanata de liderii filialei pentru a clarifica mai multe aspecte. Raportul Comisiei de Etica continea 22 de pagini care au fost citite integral, raport care sta la baza deciziei de excludere a celor incriminati. Iata declaratia primarului Mihai Chirica la iesirea de la sedinta BPJ: 

"Mi-am spus punctul de vedere referitor la prostiile pe care le-a avansat Comisia de Etica. Multe dintre ele erau extrase din presa pe care dumnealor o studiaza, nu inseamna faptul ca nu mi-am recunoscut opozitia fata de diverse actiuni pe care Dragnea le-a facut in diverse faze de guvernare. Faptul pentru care m-am prezentat la aceasta comisie este pentru a reface unitatea partidului, pe niste principii foarte clare, bazate pe programul electoral, pe programul de guvernare si bineinteles bazate pe relatia pe care trebuie sa o porti cu comunitatile care te-au trimis, asa incat am facut apel la unitatea partidului, cu toti colegii mei, in incercarea de a merge mai departe. Vom vedea daca se va face o fractura totala intre Organizatia Municipala si Organizatia Judeteana si, desigur, consecintele sunt cele pe care le prognozam. Cei prezenti alaturi de mine au fost invitati sa paraseasca sala intr-o maniera destul de grosolana, sindicatele au fost date si ele afara, desi au fost partenerul nostru principal in alegerile din 2016, si prognozez ca daca se merge pe linia asta, nu este linia cea potrivita pentru un partid social democrat", a transmis edilul.

Totodata primarul Chirica a fost interpelat de jurnalisti cu privire la zvonurile vehiculate in mediul politic referitoare la o posibila negociere cu PNL Iasi. "Daca isi schimba numele PNL in PSD atunci mai discutam", a fost raspunsul edilului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img