vineri, 29 martie, 2024

Primele fotografii cu fetita nascuta azi de Elena Basescu

Distribuie:

Publicat:

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte al Romaniei, a adus pe lume al treilea copil al sau, luni dimineata, la o clinica privata din Capitala.

Reactia lui Traian Basescu a venit rapid pe unul dintre conturile sale de pe o retea de socializare.

In urma cu putin timp, fostul presedinte al Romaniei a postat pe contul sau de pe o retea de socializare prima fotografie cu cea dea treia mostenitoare a familiei Basescu.

Mai mult decat atat, Traian Basescu a dezvaluit si numele pe care nepotica sa il va purta. „Bun venit pe lume, Anastasia!”, scrie Basescu pe Facebook, alaturi de o fotografie cu bebelusa.

Elena Basescu a nascut o fetita
Elena Basescu a nascut prin cezariana. Desi isi planificase ca fiica ei sa vina pe lume in data de 21 mai, de Sfintii Imparati Constantin si Elena, micuta s-a lasat asteptata.

„Se pare ca pe data de 4 iunie pentru ca aia mica nu a venit inca in pozitie sa iasa, nu vrea…Ceilalti doi au venit prematur, si Traian si Sofia. Asta mica, a treia, este hotarata sa stea pana in ultima zi. Numele nu vi-l spun”, a declarat Traian Basescu la Antena 3.

Elena si iubitul ei Catalin Gheorghe, poreclit „Tomata”, sunt impreuna de anul trecut. Fiica fostului presedinte al Romaniei mai are doi copii, Sofia si Traian, din casatoria cu Bogdan Ionescu, alias Syada. Casatoria lor s-a incheiat in septembrie 2016, dupa patru ani de mariaj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img