marți, 16 aprilie, 2024

Primele imagini cu Viorel Lis după ce a ajuns imobilizat: „Ar vrea să cedeze”

Distribuie:

Publicat:

Oana Lis a oferit primele imagini cu Viorel Lis după problemele de sănătate cu care fostul edil al Capitalei s-a confruntat în ultima perioadă.

După ce starea sa de sănătate s-a degradat considerabil în ultimele luni și a ajuns imobilizat în scaun cu rotile, Viorel Lis nu a mai apărut la televizor. Cele mai noi imagini cu fostul edil al Capitalei au fost difuzate în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată pe Prima TV, unde Oana Lis a fost invitată.

Primele imagini cu Viorel Lis după ce a rămas imobilizat în scaun cu rotile

Ajuns la 78 de ani, Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În ultima perioadă, starea sa s-a degradat considerabil. A fost de mai multe ori internat în spital, iar în prezent este dependent de un scaun cu rotile.

Având în vedere situația în care se află, Oana Lis, care este dispusă de orice sacrificiu pentru a-i fi bine soțului său, a evitat să mai publice imagini cu fostul edil al Capitalei.

Totuși, invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, de care Viorel Lis este atașat, Oana Lis a oferit și câteva fotografii, precum și un video cu soțul său.

Vizibil schimbat de boală, întins în pat și îmbrăcat într-un tricou lejer, Viorel Lis nu renunță la luptă și își dorește să se recupereze, ba chiar face și exerciții cu greutăți.

„La greu rămâi cu Dumnezeu și cu foarte puțini oameni aproape. Așa când îl văd, e altfel decât când îl văd acasă. Normal că nu realizezi. Este foarte, foarte greu. Uneori știu că ar vrea să cedeze. Ar fi vrut să se opereze, dar era cu risc operația”, a declarat Oana Lis în emisiunea Exclusiv VIP.

Viorel Lis și-a păstrat simțul umorului. Gluma macabră pe care i-a făcut-o soției lui

Chiar dacă nu este în cea mai bună formă din punct de vedere medical, Viorel Lis nu și-a pierdut simțul umorului. Acesta i-a făcut o glumă ce ar putea fi considerată macabră, mai ales că Oana Lis este îngrijorată să nu-l piardă pe bărbatul iubit.

„Ce glume mi-a făcut alaltăieri…S-a prefăcut mort dimineață, dar așa, grav de tot. Nu se mai trezea, îl clătinam…Am mai trecut cu mătușa mea prin asta, am găsit-o în comă și m-am speriat. I-am zis, ‘În momentul ăsta, îți dau două palme dacă nu te trezești. Dacă e glumă, e momentul să încetezi cu gluma’”, a povestit Oana Lis.

Totodată, Oana Lis a mărturisit că Viorel Lis se teme de faptul că sfârșitul ar putea veni oricând și de fiecare dată când află de la televizor că oameni pe care i-a cunoscut au încetat din viață, plânge. Face acest lucru pe ascuns, astfel încât să nu o îngrijoreze pe Oana.

„E dur și pentru el când vede că oamenii din generația lui mor. Îl văd când aude la știri la voi, când moare cineva sau se întâmplă ceva, plânge.

Dar când vin eu în cameră, nu mai plânge. Ne ferim să plângem de față cu celălalt ca să-l întărim pe celălalt. Eu îl simt”, a dezvăluit Oana Lis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img