joi, 25 aprilie, 2024

Priveste cu atentie: Tu cate chipuri vezi in imagine?

Distribuie:

Publicat:

Unii oameni isi folosesc mai mult partea stanga a creierului, care este asociata cu logica si ratiunea, iar altii isi folosesc partea dreapta, asociata cu intuitia si creativitatea. Fa testul si afla daca tu esti romantica si ai o gandire subiectiva ori esti pragmatica si gandesti obiectiv.

Doar 40% din populatia lumii reuseste sa vada 10 fete si mult mai putini sunt cei care vad mai multe. Unii sustin ca daca vezi mai mult de 10 fete sunt sanse mari sa fii un geniu.

Daca ai vazut 9 fete sau mai putine, nu esti foarte atenta la detalii. Ai capul in nori de cele mai multe ori si visezi cu ochii deschisi. Iti folosesti mai mult partea dreapta a creierului, astfel ca esti foarte creativa si te bazezi mult pe intuitie. Incearca sa privesti lucrurile cu mai multa profunzime, pentru ca s-ar putea sa pierzi din vedere lucruri importante, care te pot ajuta sa ajungi departe. Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par!

Daca ai vazut 10 fete sau mai multe, creierul tau functioneaza foarte bine. Esti foarte atenta la detalii, nu iti scapa nimic si nu poti fi pacalita foarte usor. Iti dai seama cand oamenii sunt ipocriti sau ascund ceva de tine, astfel ca ti se potrivesc de minune functiile de conducere. Esti o persoana care analizeaza totul si nu ia o decizie pana nu este sigura ca are toate informatiile. Uneori ar trebui sa te mai lasi dusa de val, pentru ca asa vei simti ca traiesti cu adevarat!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img