vineri, 29 martie, 2024

Proaspat fugit din tara, Radu Mazare si-a vazut moartea cu ochii! Intamplarea cumplita prin care a trecut

Distribuie:

Publicat:

Fugit din tara pentru a scapa de problemele cu justitia, Radu Mazarenu este ferit de pericole! Madagascarul, statul unde fostul primar a fugit pentru a cere azil politic, a fost lovit de un ciclon devastator, in urma caruia 29 de persoane au murit.

Douazeci si noua de persoane au murit, dupa ce ciclonul Ava a lovit Madagascar, incepand de vineri pana duminica, spun autoritatile guvernamentale.

Biroul national pentru gestionarea riscurilor si a dezastrelor (BNGRC) a anuntat in cadrul unui raport provizoriu ca douazeci si doua de persoane sunt in continuare date disparute, iar 17.170 au fost evacuate din cauza fenomenului meteorologic ce a afectat in weekend aceasta tara insulara din Oceanul Indian.

Din numarul total de victime, saptesprezece si-au pierdut viata luni in urma unei alunecari de teren care a dus la prabusirea unei case in localitatea Ivory situata in sud-estul capitalei Antananarivo.

De asemenea, ploile diluviene si vantul violent au lasat in urma peste 80.000 de sinistrati.

Numeroase asezari au ramas fara alimentarea cu energie electrica.

Circulatia pe cinci drumuri nationale a fost intrerupta, iar saptesprezece centre sanitare au fost distruse. 

Potrivit raportului BNGRC, 3.191 de hectare de culturi de orez au fost inundate in capitala tarii. 

Ciclonul a lovit, vineri, zona estica a Madagascar. Acesta a parasit zona duminica continundu-si traiectoria catre sud-estul tarii cu o viteza medie de 15 km/h. 

Madagascar este una dintre cele mai sarace tari din lume si este afecatata frecvent de cicloane. In martie 2017, Enawo a provocat moartea a 78 de oameni.

Radu Mazare a parasit Romania la sfarsitul lunii decembrie si s-a refugiat in Madagascar, desi se afla sub control judiciar si avea obligatia de a se prezenta la Politia Constanta.

Fostul primar al Constantei a precizat ulterior ca intentioneaza sa ceara azil politic, intrucat este "o tinta politica a statului paralel"

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img