vineri, 29 martie, 2024

Probleme mari pentru MARUTA.Mama victimei violului din Vaslui a transmis la CNA o sesizare-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Mama tinerei din judetul Vaslui care a fost violata de 7 barbati, anul trecut, si care a aparut in direct in emisiunea “La Maruta” din 21 iulie a transmis, luni, o sesizare la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) privind acest program, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai CNA.

 Pe de alta parte, membrul CNA Valentin Jucan a publicat in integralitate aceasta sesizare pe contul sau de Facebook. Potrivit documentului transmis de femeie, fiica sa “a fost «convinsa» sa intre in direct la emisiunea «La Maruta» apartinand postului de televiziune Pro TV, si nu la initiativa acesteia, astfel cum realizatorii acestei emisiuni au declarat”.

 Femeia mai sustine ca reporterul emisiunii a intrat in curtea casei fara a fi invitat si, intrucat se aflau pe terasa, i-ar fi cerut sa intre repede in casa, pentru a evita sa fie filmati de ceilalti jurnalisti aflati in fata portii. Aceasta adauga ca a fost luata prin surprindere si, ulterior, reporterul a insistat ca ea sa apara in emisiunea “La Maruta”, pentru doar cinci minute, cu spatele sau cu fata protejata, pentru a le multumi sustinatorilor fiicei sale. scrie gandul.info

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img