vineri, 19 aprilie, 2024

Procesul de inchiriere auto la aeroport – Afla tot ce trebuie sa stii despre acest serviciu

Distribuie:

Publicat:

Urmeaza sa aterizezi pe aeroport si nu stii cum te vei deplasa ulterior? Nimic mai simplu. Alege sa conduci chiar tu un autovehicul.

Incearca serviciul de inchiriere masina Bucuresti Otopeni si te vei bucura de mobilitate atat timp cat ai nevoie. Iata cum trebuie sa procedezi.

Serviciul de inchiriere masina Bucuresti Otopeni

Cea mai potrivita solutie atunci cand aterizezi cu avionul este sa fii asteptat de o masina. Cu aceasta te poti deplasa acolo unde ai nevoie. Daca rudele nu te pot ajuta sau daca preferi sa calatoresti singur, atunci varianta unei autovehicul inchiriat este perfecta. Vei putea alege orice model de masina iti doresti si il vei putea inchiria pe ce termen ai nevoie. Preturile sunt accesibile si poti beneficia de anumite reduceri.

Categorii de masini

In momentul in care ai intrat pe site-ul firmei de inchirieri auto vei descoperi ca poti rezerva o masina foarte usor. Mai mult, poti verifica stocul de masini si parcul auto. Companiile cu experienta in domeniu iti pun la dispozitie autovehicule de diferite clase, astfel incat sa alegi doar ce este potrivit pentru tine. Vei gasi masini de teren, de lux, de oras, hibride, electrice, cu dimensiuni mici sau generoase si cu diverse optiuni. Nu uita, pretul poate sa difere in functie de modelul ales. De exemplu, o masina din categoria celor de lux poate avea un pret mai ridicat in comparatie cu cea mica, de oras.

Rezervare online sau fizica?

Daca calatoria ta este programata si stii cand urmeaza sa aterizezi pe aeroport, atunci rezerva masina on-line. In felul acesta poti alege un model preferat si dotat cu optiunile de care ai nevoie. Vei stii ca un reprezentant al firmei de inchirieri auto te va astepta in locatia stabilita pentru a face inspectia masinii si pentru a semna contractul. In cazul in care calatoresti in regim de urgenta si nu ai avut timp sa faci rezervarea on-line, este bine sa stii ca poti alege o masina disponibila pe care sa o inchiriezi la fata locului.

Costurile serviciului de inchirieri auto

In prezent tarifele practicate de companiile de inchirieri auto sunt accesibile. Poti verifica lista preturilor accesand pagina de internet a firmei. Indicat este sa verifici daca in afara pretului de inchiriere este necesar sa achiti vreun cost suplimentar sau sa constitui un depozit. Tarifele suplimentare pot fi: taxa daca preiei masina in afara orelor de program, costuri legate de asigurari, taxe aplicate in cazul in care depasesti un anumit numar de km. In cazul in care ai nelamuriri discuta despre aceste posibile costuri cu un reprezentant al firmei. Nu uita, preturile afisate sunt in euro, insa plata o vei face in moneda nationala la cursul BNR din ziua rezervarii.

Preluarea masinii

In ziua in care urmeaza sa aterizezi cu avionul, masina rezervata te va astepta in locatia stabilita. Va fi de fata si un reprezentant al firmei de inchirieri auto pentru a face insepctia masinii si pentru a-ti inmana cheile. Procesul dureaza putin si ulterior poti pleca oriunde doresti.

Predarea masinii

Returneaza masina in locatia stabilita si asigura-te ca nivelul de carburant este la fel ca in momentul preluarii. Daca returnezi autovehiculul fara avarii, in acest moment iti va fi returnat si depozitul. In cazul in care suma a fost blocata pe cardul de credit, operatiunea poate dura cateva zile. Daca descoperi ca mai ai nevoie de masina, atunci discuta cu reprezentantul firmei si perioada de inchiriere poate fi prelungita cu ajutorul unui act aditional.

Daca urmeaza sa calatoresti cu avionul, alege o auto de inchiriat care te va astepta pe aeroport. Acceseaza site-ul pricecarz.com si vei descoperi cele mai bune oferte!

Date de contact:

E-mail: reservations@pricecarz.com

Telefon: +40751934934

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img