vineri, 19 aprilie, 2024

Procurorii DNA Ploiesti, vizati de Inspectia Judiciara. De la ce a pornit totul

Distribuie:

Publicat:

Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu si efectueaza verificari prealabile in legatura cu afirmatiile fostei sefe a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, care sustine ca procurorii DNA Ploiesti i-ar fi cerut sa faca denunturi impotriva lui Liviu Dragnea si Sebastian Ghita.

“La 12 iulie, Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu ca urmare a afirmatiilor doamnei Ana Maria Patru, publicate in mass-media, in care se relateaza aspecte ce tin de modalitatea de instrumentare a unui dosar aflat pe rolul DNA – Structura Teritoriala Ploiesti. Inspectorii judiciari desemnati in cauza urmeaza sa efectueze verificari prealabile pentru a se stabili daca exista indiciile comiterii vreunei abateri disciplinare de catre procurori de la DNA – ST Ploiesti”, se arata intr-un raspuns al Inspectiei Judiciare, la solicitarea AGERPRES.

In decembrie 2016, Ana Maria Patru a fost trimisa in judecata de DNA, sub acuzatia ca a primit mita de la firma Siveco, constand in contravaloarea unui apartament si a unui autovehicul, pentru a asigura derularea in bune conditii a unor contracte pe care firma le avea cu AEP.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img