vineri, 19 aprilie, 2024

Procurorul Negulescu, denunt exploziv impotriva Laurei Codruta Kovesi! Se cutremura ‘tronul’ sefei DNA (surse)

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluiri „bomba” ies la iveala dupa ce Lucian Onea si Mircea Negulescu au aflat ca sunt urmariti penal. Surse din Parchetul General au declarat pentru revista Q Magazine, ca in timp ce Lucian Onea, seful DNA Ploiesti a fost deja pus sub acuzare, ceea ce a determinat demisia acestuia luni seara, procurorul Mircea Negulescu a devenit martor sub acoperire, colaboreaza cu procurorul de caz si a scris deja 50 de pagini in care o denunta pe Laura Codruta Kovesi.

Negulescu a descris cu lux de amanunte absolut toate detaliile interventiilor pe care Kovesi le-a facut in dosarele instrumentate de acesta.

Mircea Negulescu a fost confruntat cu perspectiva unei posibile condamnari cu inchisoare la 25 de ani pentru represiune nedreapta si pentru fabricarea unor probe false care au indus in eroare judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. A fost motivul pentru care acesta a decis in final sa colaboreze cu anchetatorii.

Consiliul Superior al Magistraturii are datoria de a se autosesiza si de a garanta nu doar independenta judecatorilor, ci si a procurorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img