joi, 28 martie, 2024

Profesor din Pascani acuzat de hartuire, judecat in stare de libertate! A incercat sa ademeneasca o eleva de 18 ani cu haine si bani

Distribuie:

Publicat:

Parchetul de pe langa Judecatoria Pascani a dispus trimiterea in judecata in stare de libertate a unui cadru didactic din Pascani, pentru hartuire. Este vorba despre Petrica Anghelus, profesor de sport la Colegiul Mihail Sadoveanu, acuzat si in trecut de hartuire sexuala. De data aceasta, a fost acuzat de o eleva internista, din Republica Moldova.

Profesorul a sunat-o insistent pe telefonul personal, si a invitat-o la cafea, dar eleva a refuzat. Petrica Anghelus nu s-a dat batut si a continuat, promitandu-i haine si bani in schimbul unei relatii extrascolare. Tanara l-a refuzat categoric si a anuntat conducerea scolii. .

"In actul de sesizare s-a retinut ca in zilele de 9.03.2017, ora 20.01, 14.03.2017, ora 18.26  si 19.03.2017, ora 17.43, inculpatul, profesor in cadrul unei unitati scolare din municipiul Pascani a efectuat trei apeluri telefonice de pe terminalul sau mobil pe terminalul mobil apartinand persoanei vatamate O. A. in varsta de 18 ani, eleva la o unitate scolara din mun. Pascani, careia i-a propus sa se intalneasca si sa-i ofere diferite bunuri pentru a intretine cu aceasta relatii sexuale", au aratat magistratii.

Directoarea scolii a dus-o pe eleva in fata profesorului, pentru o confruntare directa, iar barbatul, surprinzator, a negat toate acuzatiile. A fost initata o ancheta, iar conducerea scolii a refuzat sa comenteze acest caz. 

Elevii s-au plans de comportamentul profesorului, sustinand ca acesta vorbeste urat, hartuieste fetele si lipseste de la ore.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img