News Flash:

Profesorii au parasit sala la proba scrisa a examenului de titularizare

31 Iulie 2013
2906 Vizualizari | 0 Comentarii
titularizare
Proba scrisa a examenului de titularizare s-a dovedit a fi de o dificultate ridicata pentru 74 de dascali vasluieni, care au parasit salile de examen imediat dupa afisarea subiectelor. Un alt cadru didactic a fost eliminat, dupa ce a fost prins cu o fituica.

Examenul de titularizare a demonstrat, inca o data daca mai era nevoie, ca cei care ar trebui sa ii invete pe copii carte nu sunt pregatiti deloc. Ieri, la proba scrisa, un numar de 74 de cadre didactice au decis sa paraseasca salile de examen imediat dupa aflarea subiectelor, iar alti 69 au absentat.

Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui, a fost inregistrata si o tentativa de frauda, dupa ce un profesor care sustinea lucrarea la Liceul "Emil Racovita" a fost prins ca se inspira de pe o fituica. "Aceasta persoana nu va mai avea dreptul sa profeseze la catedra niciodata", a declarat Doru Balan, inspectorul scolar general adjunct al ISJ Vaslui. 

In data de 5 august se vor afisa primele rezultate ale examenului, iar in data de 8 august, se vor afisa rezultatele finale, dupa rezolvarea contestatiilor. Rezultatele le veti gasi si pe pagina titularizare.edu.ro.

Prima etapa de repartizare va incepe pe 9 august, la ea participand candidatii care au obtinut cel putin nota 7 pentru posturi pe perioada nedeterminata. A doua etapa de repartizare, la care vor participa dascalii ce au obtinut cel putin media 5 pentru posturi pe perioada determinata, va debuta pe data de 14 august.

Mai trebuie spus ca cele 74 de cadre didactice care au parasit salile de examen vor ramane in sistem, avand dreptul sa fie repartizate dupa mediile obtinute in anii trecuti.

Sursa: adevarul.ro

examen titularizare profesori isj vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0925 (s) | 26 queries | Mysql time :0.039423 (s)