miercuri, 24 aprilie, 2024

Profetia lui Arsenie Boca despre care putina lume stie: Urmeaza un mare cutremur in Bucuresti

Distribuie:

Publicat:

Parintele Arsenie Boca a prezis ca Bucurestiul la fi sters de pe harta Romaniei, in urma unui cutremur incredibile. “Se va oua de doua ori, iar la a treia ouare, marele oras va fi sters de pe fata pamantului pentru pacatele lui”, a spus parintele.

Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai importanti vizionari pe care i-a avut Romania. Profetiile sale s-au indeplinit exact asa cum au fost rostite sau pictate. Cele doua mari cutremure care au lovit Bucurestiul in secolul XX au fost prevazute de catre Arsenie Boca intocmai. El le-a definit precum „cele doua ouari”, pentru ca atunci cand timpul va veni, o a trei se va produce si va pune intreg orasul la pamant.

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decat precedentele, si astfel, intreg Bucurestiul la fi lovit din toate directiile pentru ca, in cele din urma, se dispara de pe harta Romaniei. Toate acestea vor fi precum o pedeapsa pentru ca oamenii au pacate mult prea mari si, intr-un fel sau altul, trebuie sa plateasca.

Profetia a fost efectuata undeva inainte de anii ’40. Parintele Boca le spunea apropiatilor ca ei nu vor prinde acest eveniment major pentru ca se va petrece in secolul urmator.

Pe langa aceasta profetie uimitoare, Arsenie Boca a mai prezis si sfarsitul comunismului si inceputul unei ere mult mai rea, in care ororile vor fi si mai mari.

„Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi o sa dispara, dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia, si va fi vai si amar de lume (…) Asta va fi peste multi ani, si noua, Dumnezeu nu ne va harazi sa vedem acele vremi (…) Mie nu-mi va fi dat sa vad, dupa sarbatoarea desarta a victoriei, cati dintre cei drepti au mai ramas. Caci dupa aceasta victorie desarta, putini dintre cei drepti vor fi in picioare si la sarbatoare. Peste tot vor fi naimiti (vanduti dusmanului) si abia atunci va incepe o noua lupta, fara jertfa de sange, dar la fel de lunga ca si cea pe care am inceput-o noi acum!”

„Zdreanta rosie”, adica comunismul, a apus de mai bine de 20 de ani si a fost inlocuit cu capitalismul. Steaua cu sase colturi este simbolul reprezentativ al masoneriei. In consecinta, ei sunt cei care controleaza acest capitalism si aceasta pseudodemocratie. Arsenie Boca s-a referit la perioada aceasta, in care avem nesansa sa ne ducem existenta.

Steaua cu 6 colturi este folosita in Masonerie si se gaseste si in alte bine cunoscute ordine de tip secret. Intr-o alta carte „The Second Mile” este scris „… steaua cu 6 colturi este unul din cele mai vechi si mai puternice simboluri”. Deoarece contine semnul „666” este considerata a fi cel mai puternic simbol a lui Satan si este folosita de toti vrajitorii, magicienii, satanistii, ocultistii. Prima grupa de 6 este alcatuita din laturile triunghiului in aceeasi directie cu acele de ceasornic, a doua grupa din laturile opuse acelor de ceasornic, iar ultima din partile hexagonului din interior.

In acest fel, Arsenie Boca a facut subtil legatura intre capitalism si masonerie. De asemenea, tot parintele a insinuat, in mod indirect, ca in prezent traim timpurile conduse de Satan, iar instrumentele sale stau in societatile oculte.

Interesant este ca aceste timpuri nu vor tine la infinit si dupa cum spunea si Arsenie Boca, va veni o vreme cand lupta celor drepti va incepe. Chiar daca o sa dureze foarte mult timp, in cele din urma, dreptatea si bunatatea va invinge si abia atunci oamenii pot spune ca traiesc liberi si fericiti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img