vineri, 26 aprilie, 2024

PROGNOZA METEO de la ANM: Vreme calda in toata tara, dar de vineri se raceste. Cum va fi vremea de Paste

Distribuie:

Publicat:

PROGNOZA METEO. Potrivit ANM, vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va avea innorari temporare si, in special noaptea, vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice, in jumatatea de vest a teritoriului si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10..12 grade pe litoral si 24 de grade in sudul Munteniei. Si bucurestenii vor avea parte de vreme calda, cu temperaturi maxime de 22 – 23 grade Celsius. 

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va raci fata de ziua precedenta si va deveni apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va prezenta innorari temporare si vor fi ploi, mai ales averse, insotite si de descarcari electrice, la munte, in vestul, sud-vestul, centrul si nordul teritoriului si pe arii restranse in rest. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va avea intensificari trecatoare, indeosebi in vest si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 grade in nordul Moldovei si in sudul litoralului si 18 grade in sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa, in general, intre 4 si 10 grade. Izolat, dimineata, vor mai fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI.Cerul va avea innorari si, mai ales in prima parte a zilei, temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar minima va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor si se va mentine apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, dar numai pe arii restranse vor mai fi ploi slabe, de scurta durata, mai ales in vest si in zona de munte. Spre seara si noaptea, cerul va deveni variabil in majoritatea regiunilor. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud si sud-est, mai ales ziua. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 grade in Bucovina si 20 de grade in sul Munteniei, in vestul Olteniei si in dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade. Izolat, in zonele joase, va fi ceata, mai ales noaptea.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Temperatura maxima va fi de 19…20 de grade, iar cea minima de 8…9 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari ziua.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va incalzi usor in regiunile intracarpatice in timp ce in restul teritoriului se va mentine apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud-est unde, cu totul izolat, vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in jumatatea sudica a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade. In zonele joase, izolat, vor fi conditii de ceata.

PROGNOZA METEO BUCURESTI. Valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice acestei date, astfel incat maxima va fi de 19…20 de grade, iar minima de 5…7 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla moderat, cu unele intensificari pe parcursul zilei.

DE LUNI, valorile termice vor fi, in general, apropiate de normele perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata in a doua parte a intervalului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img