vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru astazi. Iata ce temperaturi vor fi

Distribuie:

Publicat:

In ce priveste vremea de astazi, temperaturile vor fi scazute, anunta meteorologii.
In alta ordine de idei, temperaturile maxime se vor situa intre 13 si 23 de grade Celsius, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date. Cerul va avea innorari si temporar va ploua, iar vantul va sufla moderat, cu usoare intensificari in timpul zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 8-9 grade.
Insa, in tara, vremea va fi in continuare calda in regiunile intracarpatice, unde cerul va fi partial noros si doar pe arii restranse va ploua slab, mai ales la munte. In sudul si estul teritoriului regimul termic va fi apropiat de normalul perioadei, innorarile vor persista, iar local si temporar va ploua in general slab, dar si sub forma de aversa.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarea luna, respectiv pentru perioada 8 aprilie – 6 mai. Potrivit meteorologilor, saptamana viitoare (8 – 15 aprilie), valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval. Astfel, temperaturile vor fi mai mari la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile centrale, vestice si nord-vestice. Ploile vor fi prezente in special in jumatatea sudica a teritoriului, insa in restul teritoriului cantitatile vor fi in general apropiate de cele normale ale perioadei. Vremea se va raci in saptamana 15 – 22 aprilie, astfel ca temperatura aerului va avea valori de pana la 12 grade Celsius, in cea mai mare parte a tarii. Cat despre precipitatii, acestea vor fi prezente rareori si doar in anumite zone din centrul tarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img