vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru astazi si maine

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi frumoasa si va deveni mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult senin in regiunile sudice. La munte, dupa-amiaza si seara, vor fi unele innorari si cu totul izolat ploi slabe, de scurta durata.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in delta, pe litoral si pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 grade pe litoral si 26 de grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiunile Carpatilor Orientali si 15 grade in Dealurile de Vest.

In zonele joase, dimineata, dar mai ales noaptea, izolat, va fi ceata.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si va deveni mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 21…22 de grade, iar cea minima de 6…8 grade.

Marti, vreme va continua sa se incalzeasca, iar valorile termice vor fi mult mai ridicate decat mediile climatologice specifice perioadei.

Temperaturile maxime se vor situa intre 12 grade pe litoral si 28 de grade in sudul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 grade in depresiuni si 16 grade in Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice, nord-estice si centrale, dar si la munte, unde mai ales dupa-amiaza si seara, pe arii restranse, vor fi averse slabe si descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari ziua, in nord-vest, in delta si pe crestele montane. Izolat, dimineata si noaptea, se va forma ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img