joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru joi, 18 aprilie: Ploi si furtuni cu descarcari electrice in tara, viscol la munte

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo anunta ploi si furtuni cu descarcari electrice la Bucuresti si la munte, iar pe crestele inalte sunt anuntate ninsori si viscol.

Vremea in Romania, de Joi, 18 aprilie 2019, anunta ca se vor mai semnala ploi sub forma de aversa (insotite razlet si de fenomene electrice) pe spatii extinse in majoritatea zonelor tarii, insa cantitati ceva mai importante de apa (de pana la 10-15 mm) se vor acumula doar in nordul Moldovei.

La munte, la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge, iar pe crestele cele mai inalte va fi viscol. Meteorologii mai anunta ca vantul va sufla moderat in Baragan si in Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in restul teritoriului. Maximele termice vor urca la pranz pana spre 11-16 grade in Transilvania si Maramures, 14-19 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 9-14 grade Celsius in Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in zona Obcinelor Bucovinei.

Vezi si: Vreme inchisa in aceasta saptamana. Temperaturi scazute in judetul Iasi

Vremea Bucuresti 18 aprilie 2019

Prognoza meteo pentru Bucuresti anunta ploi insemnate cantitativ. Temperaturile mai scad cu trei grade, astfel ca maximele si minimele se vor incadra intre 12°C si  5°C. Vantul va sufla in rafale de 43 km/h, iar cerul se va mentine partial noros. Ploile vor continua si vineri, dar se vor opri in weekend.

Prognza meteo la munte 18 aprilie 2019

Si la munte sunt anuntate ploi puternice. Temperaturile se vor incadra intre 9 si 6 grade C. Cantitatea de precipitatii atinge  4 L/m², iar vantul sufla in rafale de 26 km/h. Ploile vor continua si vineri. In zonele montane inalte va ninge, iar pe creste vantul va viscoli ninsoarea. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img