joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru luni, 11 martie: Vremea rea isi intra in drepturi incet, dar sigur

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 11 martie anunta vant puternic si ploi in Bucuresti, ninsori si viscol la munte.  Prognoza meteo anunta ca vremea rea isi intra in drepturi incet, dar sigur.

Meteorologii ANM au emis o atentionare meteorologica de vreme rea, valabila duminica si luni, 11 martie. Luni sunt anuntate intensificari ale vantului la munte, ninsori viscolite la peste 1800 m. Meteorologii anunta rafale puternice de vant si in Bucuresti, iar pe timpul noptii sunt anuntate ploi.

Vremea 11 martie in Romania

La munte vantul va sufla tare, cu viteze de peste 80…90 km/h, iar in zona inalta, mai ales a Carpatilor Orientali si Meridionali, se vor depasi 100…120 km/h. La altitudini de peste 1800 m, temporar, in cursul noptii de duminica spre luni (10 / 11 martie), va ninge viscolit. Intensificari temporare ale vantului se vor semnala si in celelalte regiuni, cu viteze in general de 50…60 km/h, iar in Moldova si Transilvania, rafalele vor atinge 60…70 km/h.

Vremea in Bucuresti, 11 martie 2019

In Bucuresti, cerul se va mentine partial noros, temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 18°C si 2°C. Vantul va sufla cu putere in rafale de  42 km/h. Pe timpul noptii, in Capitala sunt anuntate precipitatii. Marti, pe timpul zilei, meteorologii anunta lapovita si ninsori.

Prognoza meteo 11 martie la munte

Temperaturile se vor incadra intre 10°C si -1°C. Vantul va sufla cu putere, in rafale de 39 km/h pe timpul zilei si 35 km/h pe timpul noptii. Noaptea sunt anuntate ninsori la munte, iar la altitudinile inalte, viscol. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img