vineri, 19 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 15 ianuarie: Un nou val de ger cuprinde Romania

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo pentru marti anunta temperaturi in scadere. Precipitatiile vor continua sa cada pe arii extinse. 

Marti, vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, iar ninsorile vor continua sa cada in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana si cu totul izolat in nordul Olteniei si al Moldovei. In vestul Carpatilor Occidentali si in sudul Maramuresului se va depune un strat nou de zapada de pana la 15-20 de centimetri. Vantul va sufla tare in sudul Olteniei si pe litoral si slab pana la moderat, cel mult moderat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre -7 si -2 grade in Transilvania si Maramures (cu cele mai scazute valori asteptate in depresiunile din estul Transilvaniei), -2…3 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Moldova (cu cele mai ridicate valori asteptate in sudul Olteniei) si 1-5 grade in Dobrogea.

Vremea in Bucuresti, 15 ianuarie

Temperaturile sunt in scadere si in Bucuresti, cuprinse  intre -4 la amiaza si -8 grade Celsius pe timpul noptii. Seara sunt asteptate ninsori in Capitala, iar ceata va persista pe arii extinse. 

Vremea la munte, 15 ianuarie

In zona montana, vremea va fi inchisa, vantul va sufla in rafale de 65 – 80 km/h si temporar va ninge, mai ales noaptea de marti spre miercuri, in special in Carpatii Occidentali, vestul Carpatilor Meridionali si nordul Carpatilor Orientali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img