joi, 28 martie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 19 martie: Temperaturile incep sa scada

Distribuie:

Publicat:

Potrivit meteorologilor, incepand de marti temperaturile vor inregistra o usoara scadere in toata tara. Cu toate acestea, valorile termice raman mai ridicare decat ar fi normal pentru aceasta perioada a anului. Ciste prognoza meteo completa si afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Marti vremea se va raci in majoritatea regiunilor, insa regimul termic va ramane unul mai cald decat ar fi normal pentru jumatatea lunii martie. Instabilitatea atmosferica va fi prezenta in buna parte din tara, insa doar local va ploua, in general slab cantitativ. Numai cu totul izolat in estul Olteniei si in vestul Munteniei se vor acumula cantitati de apa de pana la 10-15 mm, conform prognozei Vremea.ro. Vantul va sufla moderat in Baragan si Dobrogea si slab, cel mult slab pana la moderat in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 11 si 16 grade Celsius in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Moldova si 16-21 de grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, cu cele mai scazute valori asteptate in sudul litoralului.

Vremea in Bucuresti. Meteo 19 martie

Vremea se mentine calduroasa, marti, 19 martie, in Bucuresti. Nu vor fi temperaturi lafel de ridicate ca in zilele trecute, insa soarele va fi puternic oricum. In Bucuresti, temperaturile vor ajunge pana la 20 de grade.

Gradele vor incepe sa scada in timp ce se lasa seara, iar in timpul noptii temperaturile vor scadea pana la 11 grade. 

Meteo 19 martie. Vremea la munte

La munte temperaturile sunt intr-o usoara scadere, astfel temperaturile maxime se vor incadra intre 3-5 grade Celsius. Pe timpul noptii, termometrele vor arata doar valori cu minus. Temperaturile minime, pe timpul noptii, se vor incadra intre -6 si 0 grade Celsius.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img