vineri, 29 martie, 2024

Prognoza meteo pentru marti, 22 ianuarie: Precipitatii pe spatii extinse in cea mai mare parte a tarii

Distribuie:

Publicat:

Marti vor cadea precipitatii pe spatii extinse in cea mai mare parte a tarii, sub forma de lapovita si ninsoare in jumatatea nordica si predominant ploi in cea sudica. Modelele numerice ido.ro arata ca in zonele deluroase din nordul Olteniei se vor depune pana la 10-15 centimetri de zapada. Vantul va sufla slab pana la moderat in sud si in est si mai mult slab in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre -1 si 4 grade in Transilvania, Maramures, Banat, Crisana si Oltenia, 0-5 grade in Muntenia si Dobrogea (cu valori usor mai ridicate, de pana la 6-7 grade, asteptate in Lunca Dunarii si pe litoral) si -5…0 grade in Moldova. 

Vremea 22 ianuarie la Bucuresti

Vremea din 22 ianuarie va fi destul de mohorata pe timpul zilei, cu cer acoperit de nori. Vantul sufla cu 15 km/h dinspre NE. Ploile vor debuta pe parcusul noptii. Temperaturile se vor incadra intre 1°C si -1°C. Cantitatea de precipitatii de 2 L/m².

Vremea din 22 ianuarie la munte

Vremea la munte va fi la fel de mohorata, cer acoperit de nori, cu temperaturi intre 1°C si  -1°C. Vantul sufla in rafale de  -1°C si  33 km/h. Pe timpul noptii cad ninsori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img