sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 13 februarie: Sunt anuntate precipitatii mixte

Distribuie:

Publicat:

Vremea 13 februarie 2019. Prognoza meteo anunta ca va continua sa se raceasca usor, iar precipitatiile mixte vor continua sa cada pe arii restranse.

Miercuri mai ales in prima parte a zilei vor mai cadea unele precipitatii mixte slabe local in Transilvania, Maramures, nordul Moldovei si Muntenia, in timp ce in restul tarii cerul va deveni variabil. Vantul va sufla moderat spre tare in sud-est, moderat in vestul extrem si mai mult slab in restul regiunilor. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre -3 si 2 grade in Transilvania si Maramures, 0-4 grade in Banat si Crisana, 2-7 grade in Oltenia, Muntenia si Dobrogea (cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in zonele de deal) si -2…3 grade in Moldova.

Vremea in Bucuresti, 13 februarie 2019

In Bucuresti, vremea va continua sa se raceasca usor. Cerul va fi temporar noros, iar la inceputul intervalului vor fi conditii sa ninga slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 5 grade, iar cea minima de -6…-4 grade.

Vremea la munte, 13 februarie 2019

Valorile termice se vor situa in jurul mediilor caracteristice perioadei. Vor fi innorari temporare si pe arii restranse precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare in partea a doua a intervalului in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari pe creste, unde temporar zapada va fi spulberata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img