sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru miercuri, 18 aprilie: ploi, vant si frig

Distribuie:

Publicat:

Vremea din 18 aprilie nu arata prea bine. Prognoza meteo aduce vesti proaste despre evolutia vremii la mijlocul acestei saptamani: ANM anunta ploi, vant, temperaturi scazute, descarcari electrice.

Miercuri temperaturile vor scadea usor in Transilvania si Moldova, in timp ce in restul regiunilor acestea se vor mentine la valori similare cu cele din ziua precedenta. In sudul Transilvaniei, precum si in Banat si Crisana se vor semnala in mod local averse de ploaie insotite de descarcari electrice si izolat de grindina, insa cantitatile de apa ce se vor strange nu vor fi foarte importante. Doar in Banat spre seara se pot acumula pana la 10-15 mm, in mod cu totul izolat. Vantul va sufla moderat in nord-vestul si in estul teritoriului si mai mult slab in rest. Temperaturile maxime vor fi situate in general intre 18 si 23 de grade in Transilvania si Maramures, 21-26 de grade in Banat, Crisana, Oltenia si Muntenia si 18-23 de grade in Dobrogea si Moldova, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in partea continentala a Dobrogei si in sudul Moldovei. 

Vezi si: Prognoza meteo pentru marti, 17 aprilie: Ploi, descarcari electrice si grindina

Cum va fi vremea din 18 aprilie in Bucuresti
Vremea va fi mai calda decat normal la aceasta data. Cerul va fi temporar noros si trecator vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi de 10…12 grade.

Cum va fi prognoza meteo pentru 18 aprilie la munte
Vremea se inrautateste la munte, temperaturile scazand brusc cu sase grade Celsius. Cantitatea de precipitatii creste pana la 1 l/m², iar temperaturile se incadreaza intre 18°C si  9°C. 

Vremea pare sa se imbunatateasca joi, ploile devenind tot mai reduse. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img