sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 25 ianuarie: Precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Distribuie:

Publicat:

Vremea 25 ianuarie. Vineri sunt anuntate precipitatii, pe timpul zilei, in sud si est si izolat in restul teritoriului. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si ce temperaturi sunt asteptate la munte.

In Banat, Oltenia si zona deluroasã a Munteniei, precum si in zona montana aferenta, cantitatile de apa vor depasi local 15…20 l/mp si izolat 30 l/mp. In regiunile sudice si sud-estice vor predomina ploile, in nordul si centrul Moldovei va ninge si trecator vor fi posibile ploi si lapovita, iar in restul teritoriului se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va prezenta intensificari in jumatatea de sud a teritoriului, in general cu viteze de 55…60 km/h, dar si pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolita, iar in restul teritoriului va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7…-6 grade in nordul Moldovei si 7…8 grade in sudul litoralului, iar cele minime se vor situa, in general, intre -7 si 3 grade.

Vremea in Bucuresti, 25 inauarie 2019

Previziunile meteorologice pentru Bucuresti, potrivit ANM, anunta ca maxima zilei de vineri, 25 noiembrie 2019,  va fi de 0 grade Celsius. Meteorologii anunta o ploaie rece si un procent de umiditate de 95%. Sansele de precipitatii pe timpul zilei vor fi de 40%, iar vantul va sufla cu 31 km/h.

Vremea la munte. Prognoza meteo 25 ianuarie

La munte, la altitudini joase, precipitatiile vor fi in special sub forma de lapovita si trecator ploaie, iar la peste 1500 m va ninge. Local, vor fi depuneri de polei in special in Muntenia si in jumãtatea de sud a Moldovei.

Minimele vor avea valori cuprinse intre minus 17 si minus15 grade Clesius, in depresiunile Carpatilor Orientali, iar in Dealurile de Vest, se vor inregistra temperaturi de pana la 1 si 3 grade Celsius.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img