miercuri, 24 aprilie, 2024

Prognoza meteo pentru vineri, 8 martie: Cum va fi vremea de Ziua Femeii

Distribuie:

Publicat:

Vremea de 8 Martie, Ziua Femeii 2019, va fi deosebit de frumoasa, cu temperaturi maxime ce ating 22 de grade C la Bucuresti. Prognoza meteo a Zilei Internationale a Femeii indica valori termice ridicate in toata tara.

Meteo 8 martie. Vremea in Bucuresti de Ziua Femeii

La Bucuresti, vremea de 8 Martie va fi extrem de calda. Temperaturile maxime ating 22°C, iaar cele minime, 6°C. Vantul va sufla slab, cu 8 km/h dinspre SV. Nu sunt anuntate precipitatii. Temperaturil vor mai scadea apoi in Capitala, dupa data de 8 Martie. 

Si la munte va fi deosebit de cald, de Ziua Femeii. Cerul va fi partial noros, vantul va sufla slab. Temperaturile maxime si minime se vor incadra intre 18°C si  2°C. Temperaturile vor continua sa scada si la munte dupa, data de 8 Martie.

In continuare, prognoza meteo indica vremea in jurul zilei de 8 Martie, pentru fiecare regiune in parte.

Meteo 8 Martie BANAT
In data de 4 martie vremea va fi calda, cu o medie a temperaturilor maxime in jurul a 17 grade, dar pe 5 martie, aceasta va fi in scadere spre 12 grade. Ulterior va urma un proces de incalzire, astfel incat in zilele de 7 si 8 martie va fi deosebit de calda, cu maxime, in medie regionala, de 19…20 de grade. 

Meteo 8 Martie CRISANA
Vremea va fi calda in data de 4 martie, cu o medie a maximelor termice in jurul a 16 grade, dar pe 5 si 6 martie, aceasta va fi in scadere spre 12…13 grade. Ulterior va urma un proces de incalzire, astfel incat in zilele de 7 si 8 martie va fi deosebit de cald, cu maxime in medie de 18…19 grade. 

Meteo 8 Martie TRANSILVANIA
Media temperaturilor maxime va fi in scadere de la 14 grade, in data de 4 martie, spre 10…11 grade, in zilele de 5 si 6 martie, dar ulterior vremea se va incalzi si va deveni calda in perioada 7 – 9 martie, cand se vor inregistra maxime, in medie regionala, de 16…19 grade. 

Meteo 8 Martie MARAMURES
Media temperaturilor maxime va fi in scadere de la 14 grade, in data de 4 martie, spre 10 grade, in zilele de 5 si 6 martie, dar ulterior vremea se va incalzi si va deveni calda in 7 si 8 martie, cand se vor inregistra maxime, in medie regionala, de 16…18 grade

Meteo 8 Martie MOLDOVA
In perioada 4 – 7 martie va fi cald, cu temperaturi maxime, in medie regionala, de 12…16 grade, urmand ca in zilele de 8 si 9 martie vremea sa devina deosebit de calda, astfel incat media maximelor termice va ajunge spre 18…20 de grade. 

Meteo 8 Martie DOBROGEA
Prima saptamana va fi caracterizata de o vreme calda, cu o medie a temperaturilor maxime ce va tinde spre 16 grade in zilele de 5, 8 si 10 martie si chiar 18 grade, in data de 9 martie. 

Meteo 8 Martie MUNTENIA
In perioada 4 – 7 martie, va fi cald, cu temperaturi maxime, in medie regionala, de 14…17 grade, urmand ca in zilele de 8 si 9 martie vremea sa devina deosebit de calda, astfel incat media maximelor termice va ajunge pana in jurul valorii de 21 de grade.

Meteo 8 Martie OLTENIA
Prima saptamana va fi caracterizata de o vreme mult mai calda decat in mod obisnuit, cu o medie a temperaturilor maxime ce va tinde spre 15…16 grade, in perioada 4 – 7 martie si chiar pana in jurul valorii de 20 de grade in zilele de 8 si 9 martie. 

Meteo 8 Martie LA MUNTE
Media temperaturilor maxime va fi in scadere de la 6 grade, in data de 4 martie, spre 2 grade, in zilele de 5 si 6 martie, dar ulterior vremea se va incalzi si va deveni calda in perioada 7 – 9 martie, cand se vor inregistra maxime medii de 7…10 grade

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img