sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Proiect legislativ impotriva fumatului, initiat de senatori

Distribuie:

Publicat:

Joi, 19 aprilie 2018, a fost inaugurata Galeria Ambasadorilor 2035 Fara Tutun, un grup de initiativa care urmareste necesitatea armonizarii legislatiei fiscale privind taxarea in acest domeniu. 

Din partea Iasului a participat senatorul PSD Vasile Toma, care cu aceasta ocazie a inmanat o diploma onorifica ministrului Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici.

"Sunt onorat sa fac parte din Galeria Ambasadorilor 2035 Fara Tutun, alaturi de oameni din toate zonele: politica, civica, medicala, academica, mass-media. Am dat curs rugamintii de a inmana diploma onorifica dlui Ministru al Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici. Impreuna cu colegii senatori, lucram la un proiect legislativ in acest sens. Sanatatea publica si initiativele care adreseaza factorii de risc principali nu trebuie sa aiba decat culoarea implicarii si a responsabilitatii. Suntem responsabili si, prin maxima implicare, vom elabora un act normativ luand in considerare in mod primordial sanatatea noastra, a tuturor. Libertatea de a fuma se opreste acolo unde incepe libertatea, celui ce nu fumeaza, de a respira aer curat!" a aratat senatorul iesean Vasile Toma.

Motto-ul acestei initiative este ”Totul este imposibil. Pana atunci cand este facut". 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img