joi, 25 aprilie, 2024

PROIECTUL „ LUMINA PENTRU ROMANIA” A AJUNS SI LA VINDEREI

Distribuie:

Publicat:

Pentru unii dintre noi a avea energie electrica este un lucru banal dar in anumite familii acest lucru este considerat un lux. Un efort financiar important pe care nu si-l pot permite. La lumina lumanarii se fac teme, se ia masa si se spala. Niste oameni inimosi ( „ Free Miorita „ si Fundatia „ Fan Curier” ) au initiat proiectul „ Lumina pentru Romania”. 

Acestia cred  in bine si isi  doresc  sa faca  bine!Initiativa va aduce in acest an bucurie in casele a 25 de familii din diverse zone ale tarii, schimband zeci de vieti in bine. In data de 8 Iunie acestia au poposit in comuna Vinderei, sat Obarseni din judetul Vaslui. Datorita acestor oameni cu suflet cei 5 membri ai familiei Adafinei vor avea posibilitatea sa se uite la televizor, sa aprinda un bec sau sa isi incarce telefoanele mobile. Aceasta actiune  a reusit pana acum sa aduca lumina in 4 scoli si 73 de familii, in 19 localitati din 13 judete.

Concret, inimosii voluntari instaleaza  panouri fotovoltaice in gospodariilor celor care nu au acces la reteaua de electricitate .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img