joi, 28 martie, 2024

PROTEST spontan la Termocentrala Mintia

Distribuie:

Publicat:

Aproximativ 100 de angajati ai Termocentralei Mintia au protestat din nou, vineri, in fata sediului societatii, fata de intentia administratiei CEH de a reduce din drepturile angajatilor, conducerea anuntand ca, in cursul zilei, oamenii vor primi tichetele de masa si avansul salarial pe luna iulie.

 Muncitorii au solicitat din nou conducerii Complexului Energectic Hunedoara (CEH) prelungirea contractului colectiv de munca, plata avansului salarial pe luna iulie si tichetele de masa, acestea din urma fiind intarziate cu aproape o luna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 “Am cerut sa fie semnat un acord de prelungire a drepturilor din vechiul Contract Colectiv de Munca, pana la divizarea Complexului Energetic Hunedoara. Divizarea sectorului energetic de cel minier este necesara si impusa de faptul ca societatea a beneficiat de un ajutor de salvare in valoare de 168,5 milioane lei, bani care se folosesc pentru achizitia de certificate de emisii de carbon vitale pentru continuarea activitatii energetice”, a declarat presedintele Sindicatului Liber al Energeticienilor (SLE), Ionel Ticula.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img