miercuri, 17 aprilie, 2024

Protestatarul #Rezist, Cristian Dide, a picat examenul la Jandarmerie: este INAPT psihologic

Distribuie:

Publicat:

Protestatarul Cristian Mihai Dide a fost declarat inapt de către Jandarmeria Capitalei la evaluarea psihologică pentru un post de muncitor necalificat, anunțul fiind făcut chiar de către manifestant.

"Jandarmeria a decis că sunt INAPT Psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat in cadrul DGJMB (Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București – n.r.)", a transmis protestatarul.

Dintr-un total de 14 persoane care au susținut evaluarea psihologică pentru un pot de muncitor necalificat la Jandarmeria Capitalei, Cristian Mihai Dide este singurul care a fost declarat inapt.

Șase candidați au trecut testul în timp ce alți șapte au absentat, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul instituției.

Protestatarul poate depune contestație în termen de trei zile lucrătoare de la luarea la cunoștință a avizului psihologic de inaptitudine. Cristian Mihai Dide fusese admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei.

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar și de gardul Guvernului – s-a urcat să protesteze într-un copac și a fost ridicat și amendat de zeci de ori. Ultima acțiune a lui Dide a avut loc la Ministerul Justitției, unde a aruncat cu vopsea roșie pe scările acestei instituții, în semn de prostest față de crima de la Mediaș, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img