vineri, 29 martie, 2024

Proteste in Bucuresti. Raed Arafat: Eu nu sunt un om care tine la scaunul in care sta

Distribuie:

Publicat:

Revolta de proportii in fata cladirii Guvernului. Indoliati de tragedia din clubul Colectiv, peste douazeci de mii de oameni cer demisia celor vinovati. Secretarul de Stat, Raed Arafat, a spus ca nu are nicio problema sa renunte la functia din Minister.

Peste 20.000 de manifestanti au ajuns, marti seara, in fata Parlamentului. Anterior, protestatarii au petrecut aproximativ o ora si jumatate in fata Guvernului, dupa care au ajuns la sediul MAI, pornind in mars din Piata Universitatii. Demonstrantii le cer demisiile primarului Cristian Piedone, ministrului Gabriel Oprea si premierului Victor Ponta, pentru tragedia din clubul Colectiv.

“Exista echipaje de la ISU care au fost mobilizate. Eu nu sunt fixat de cuie in scaun. Eu pot oriunde sa-mi fac treaba. Chiar daca nu suntem perfecti, s-au facut foarte multe lucruri in ultimul an si jumatate care sa dezvolte nivelul de securitate al populatiei. Este adevarat ca nu reusim sa facem totul la timp. Eu as zice ca trebuie in fiecare lucru intelepciune si din pacate intelepciunea nu se poate face cand lumea este nervoasa si suparata. Macar unul dintre noi trebuie sa astepte si rezultate si sa gandeasca la rece”, a declarat Raed Arafat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img