vineri, 29 martie, 2024

Protocol incheiat intre PNL si PSRO

Distribuie:

Publicat:

Partidul National Liberal si partidul condus de Mircea Geoana, PSRO, vor incheia un protocol pentru alegerile locale din iunie, care ar putea fi prelungit si pentru alegerile parlamentare. Protocolul va fi inscris pe oridinea de zi a comisiei de unificare si a Biroului Politic National al PNL, sedinta care va avea loc luni.

Vezi si Gabriela Firea sare in apararea lui Liviu Dragnea. Ce spune despre Legea Defaimarii

Totodata, astazi 14 februarie , are loc o sedinta a Comitetului Liderilor PSRO, format din Biroul National de Conducere si liderii filialelor judetene. Acest protocol vine dupa ce PSD a incheiat intelegerile cu partidul condus de Gabriel Oprea, UNPR, si cel condus de Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, ALDE.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca vor exista discutii in vederea unei candidaturi comune PSD-ALDE-UNPR la primaria Capitalei. Dragnea a explicat ca, in conformitate cu acest protocol, ALDE si PSD pot face aliante in teritoriu doar impreuna. Cele doua partide vor stabili dupa locale conditiile pentru o alianta electorala la alegerile parlamentare din anul 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img